cruise


Kryssning till Åbo på tisdag! Yessir!


Say; Mama!

Ledighet är underskattat alltså. Hade standby idag, och nu är man ledig tre jävla dagar. Orgasm på det.
Sååååå...

...idag kom min kära mamma till mig. Vi ska ha tjaaajdagar nu. Idag blev det shopping o middag i stan. Sen drog vi till outleten i Barkarby..farligt för kassan. Men fetelönen kommer ju om en vecka så att si.. Sen körde vi hem o lagade finmat och drack vin. Mamma har däckat i soffan,pga trötthet Inte alkohol, medans jag sitter ute på balkongen o dricker vin o kollar på solen som håller på att gå ner vid havet (havsutsikt från 8e våningen e nice).
Imorgon blir det Skansen o kanske Grönan. Och mer shopping, vi kom på massa grejor som vi missat idag när vi var i stan. Men det blir nock Söder imorgon, där finns ju det bästa affärerna. I stan är det bara samma jävla skit som över allt annat. Jag ska in på Monki o hitta bralls är det tänkt.

Fan vad jag är glad att mamma är här, nu kan jag leva på det några veckor innan jag måste åka hem igen och få en dos av henne. Min mamma är by the way en feeder. Jag klarar mig nog några månader utan käk när hon lämnar mig..

Håller på att leta flygbiljetter nu till youessandey och thailand. Vi som då jobbar som kabinpersonal har en speciell sida vi kan gå in på och hitta flyg+hotell för typ hälften av det vanliga priset. Där finns nästan alla flygbolag i världen med. Sååå grattis till oss. (Något ska man fan ha för man sliter arslet av sig 10 000 meter upp i luften...)

Sist jag var nere i Skåne så var Frida och Frida hemma också, den ena bor i England och den andra i Västerås.
Guuuud vad man förstår hur mycket man saknar dem när man träffas och snackar gamla minnen.Så jävla fuckade i skallen vi var när vi var tillsammans! Vi tre har känt varann sedan vi var bebisar.
Nu har den ena förlovat sig och den andra har köpt hus. Kuuuunde varit moi, men istället sitter man här..bitter o ensamen. Eller inte :) Men jag är så glad för deras skull, de har hittat bra killar får man väl säga! Och en sån ska jag också skaffa mig...någon gång i framtiden... När jag o Emma har gjort vaaarden!

Nu börjar jag se lite dubbelt av vinet, och jag har en lång dag framför mig imorgon så jag ska nog krypa ner, inte under täcket för det är ca 97grader i min lägenhet. Så det blir naket naket naaaket inatt.

Vi ses i drömmarna folks...




Mitt lilla hjärtegryn Carrie i Florida som jag snart ska hälsa på :)


Autopilot

Just nu går jag på autopilot.
Jag orkar inte något. Jag orkar inte ens ta ner mitt hår som sitter i en tofs fast den gör ont.

Nu ska jag kolla klart på De tre musketörerna o dricka upp min havre/hallon smoothie.

Pis

addict

Jag är en missbrukare. Och det är inte bara en grej jag missbrukar heller..
Guuud! Hur ska detta sluta...?

Nu är jag iaf hemma i Skåne. LIllebror är i Göteborg med Lisa, pappa är i Sthlm så det är bara jag o mamma hemma.
Idag har vi haft en riktig mor och dotter dag. Massa shopping,skvaller o manikyr.
Ikväll har vi suttit och druckit Baileys och pratat om allt som bara vi kan prata om och ingen förstår mig bättre än min mamma. Känslan av trygghet som jag får när jag är hemma hos mina föräldrar är fan svår att beskriva. Om man är minsta nere så vet mamma alltid hur hon ska få en på bättre humör. Jag blir som en liten bebis igen o ligger i fosterställning med huvudet i hennes knä o hon klappar mig på huvudet och säger att allt kommer ordna sig..och då vet man att ja fan, allt kommer ju ordna sig till slut.

Min mamma är min hjälte! Pappa också...och brorsan...och morfar...och farmor...och nu har ni tröttnat på att läsa ja!

På söndag ska jag o Emma kolla på flygbiljetter till USA. Vi har ju  50% eller kanske tom 90% på Icelandairways så man får ju passa på o utnyttja systemet. Vi ska dra i början på november ..några veckor hos släkten i Florida, sen en liten visit i New York också. Jag behöver komma bort känner jag..detta livet står mig upp i halsen ibland.

Nu är det natt.


Getterna

Emma, jag saknar dig.
Jag har nu ramat in detta kortet på oss o har det bredvid sängen.


Inte soft alls..

Eyy! Sluta nu möblera om för i helvete. Mina grannar har möblerat om nu i tre dagar, mina tre LEDIGA dagar, från kl 7 på morgonen till kl 23 på kvällen!  De är ju heeeelt sjuka i huvudet!
Slutar ni inte flytta omkring era jävla IKEA möbler snart så skickar jag Leffe "Hulken" Andersson från Örebro på er..eller kanske Firman..

Imorgon ska jag flyga ner till Malaga, där kommer en buss till vårat plan när vi landat, en så kallat crewshop, där vi kan handla billig sprit, färska frukter o grönsaker o lite sånt jox. Ganska sweet men min plånbok gråter för tillfället för jag svälter den.

Det luktar banan blandat med diarée i min trappuppgång..inte soft alls ju.

Nu kallar John på mig...najti

Min bästa vän

I love you like a fat kid loves cake.



RSS 2.0