JESUS

Ser ni Jesus?


Trillade.

Jag trillade.
Jag trillade precis ute på gården. Haha. Jag bara låg där o väntade på att det skulle komma en karl på en vit häst o rädda mig. Kändes som att jag såg det vita ljuset i tunneln..... Nä nu överdriver jag.
Som tur är såg ingen mig, men det finns inget värre än när man trillar tex i byn eller så.
Man vet inte riktigt hur man ska bete sig, speciellt inte om man är själv. Man kan ju inte bara skratta bort det för då tror folk verkligen att man är utvecklingsstörd!
Eh, iaf så slog jag knäet som faaan! Men det hindrade inte mig från att gå två varv med skräphundarna.
Men nu blir det omplåstring och frukost innan man tar de andra två.

Igår så städade jag halva huset o hitta massa gamla kläder som är mina. Jag packade ner dem när jag flyttade från Köpmangatan, sen hade jag slängt in dem i en garderob här. Men tror inte jag kommer använda ens hälften av dem så får väl glädja lite barn i Afrikat med resten.

Sen åkte vi till Ikea, vi skulle köpa en sophink. Har hängt påsar på skåpdörrarna i köket för vi inte haft något att sätta påsarna i. Det luktar skaaank efter ett tag...! Käkade även på Ikea. Det är gott där,men jag klarar ju inte ens av att äta en barnportion kom vi fram till igår. Köpte makaroner o köttfärssås, jag åt kanske 6-7 gafflar sen var jag så mätt så jag kallsvettades.
Jag vet inte vad som händer. Det är jävligt inte OK iaf!
Halvpinsamt när man är bortbjuden också och äter lika mycket som en treåring.
Christoffer säger att jag kommer försvinna och han blir riktigt arg när jag inte äter. Men det GÅR INTE..är man mätt så kan man inte tvinga i sig den där sista köttbullen. Det finns liksom inte en chans.

Nästa stopp blev stan. Crille släppte mig för att sedan åka till träningen och jag träffade My för att gå på Hindersmarknaden. Så mycket skit dem har där. Det är typ samma sak varannat stånd. Godis,korv,strumpor,munkar,godis,korv,strumpor,munkar osv. Aja, det är väl trevligt att gå där en halvtimme men vi tröttnade ganska snabbt. Efter att ha köpt marknadsgodis, en älgkorv och en vitlökskorv så gick vi in i de riktiga affärerna. Jag var på jakt efter underkläder men hitta inte ett skit. Jag tror jag får lämna över den biten till Christoffer. Det är ju ändå han som ska ta av dem.............

Ska köra in till Odensbacken nu och fixa lite på banken där. Ska handla lite också så jag har maten klar tills kl 17 när göbben kommer hem. Han önskade ugnsbakad falukorv med hemmalagad potatismos så det blir det Inte.
Jooo klart det blir :)


Nytt!

Häromdagen var vi på MIO.
Då hittade jag den här skänken som vi ska ha i köket.

 

Vi ska ju renovera massor i huset och behöver nya möbler!
Köket kommer förmodligen gå i svart, kanske ett sånt här...

 

Badrummet lär nog också gå i svart, dock inte rosa tapet!



Ska börja fixa iordning direkt när jag flyttar upp! Hade säkert kunnat möblera om en hel villa med alla möbler och dylikt som vi ska slänga:)
Toppen kommer det bli, men det kommer gå åt mycket pengar. Blir nog till att ta ett lån...!

Fred allihopa!


Inte OK.

Jag vägde mig precis. Helvete.
Under 50kg är inte ok. Det är heller inte ok att ha ett BMI på 17,5.
Men det kunde varit värre...

Nu ska jag gå och dricka grädde.


ÄLSKADE!!

Eftersom jag varit en duktig tjej och suttit snällt hos tandläkaren så körde vi till Vingåker ikväll.
Min älskling köpte finaste tröjan och byxorna till mig!
One love <3




Perfekt!

Yees då har jag hittat jobb!
Bye bye...

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/DetaljeradSokning/VisaPlatsannonsSokDetaljerat.aspx?ids=10054878&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fDetaljeradSokning%2fDetaljeradSokning.aspx%3fq%3ds(ga(ld(71)))c(525B310E)%26ps%3disr(True)FI(1)i(1)o(2

Kvällen är lång...

Här är mitt gos för ikväll.

Söt idag.

I feel like shit today.


Playstation

Älskling, om du läser detta nere i Amsterdam..då vill jag ha ett sånt hääääär!
Pussiipussss


Ingen kan älska som vi

I love you like a fat kid loves cake.




Jag dööör!

Uhhh...faaan...aahh...naaaj...ehhhh..öössshhhh! Jag döööööör!!

Jag är såååå sjuk! Fy fan vad jag är sjuk! Så nu vet ni det.

Mitt huvud kommer bokstavligen sprängas när som helst. Det brinner i min hals. Mina lungor havererar vilken sekund som helst.
Skulle gå o hämta posten för en stund sen. Blev så anfådd att jag var tvungen att vila i några minuter. Inget bra tecken.

Och imorse åkte baby iväg iaf. Han var i valet o kvalet om han skulle åka eftersom han inte ville lämna mig när jag var sjuk! Lille älsklingen.. Men det var ju inget att snacka om från min sida. Klart han skulle åka! Han har längtat så!
Han skulle egentligen åkt igår men han var ju tjockt med sjuk så han fick boka om biljetterna tills idag igen.. det blev dubbelt så dyrt så nu blir det vatten o knäckebröd hela månaden, men det är det värt. Jag unnar honom detta!
Men jag saknar honom som attan..värre kommer det nog bli inatt..så tomt i sängen. Vi har en vana att somna tätt ihopslingrande ju..
Ska sätta ut Zelda i stallet och ta in Betsy el kanske Fez, så då får dem agera Christoffer :) Next best thing..

Pratade med mamma innan idag, det är vid såna här tillfälle det är jobbigt att vara ifrån henne. Mamma är bäst på att ta hand om en när man är sjukis. Hon har alltid värsta kurerna och masserar en stup i ett för att man ska bli frisk.
I love my mama.

Nä nu sitter det en hooond o gnäller här så det är väl bäst att jag går ut och kissar med henne och matar hundarna samtidigt.

Krya på dig Terése!

Its gettin' cold in here

Vi är sjuka här ute i Odensbacken!

Det började inatt av att jag vaknade runt 2tiden av att Christoffer hackade tänder. Han såg ut som han höll på att frysa ihjäl! Och när jag kände på hans kropp var det som att känna på en uppvärmd stekpanna. Jag sprang upp och hämtade en handduk som jag satt och baddade honom med i pannan samtidigt som jag virade in honom i sitt eget  och mitt täcke. Där satt jag och baddade medans han höll på att dö, trodde jag! Efter någon timme så lyckades han somna så jag smög ner i sängen igen och fick iaf halva kroppen med täcke på mig.
Vaknade säkert varje halvtimme av att han hostade eller hackade tänder...lilla älsklingen!
Så nu har jag också blivit smittad,

Idag har han sovit hela dagen. Och jag har sprungit fram och tillbaka med honungste, apelsiner, piller och massa pussar o kramar. Jag hatar när han mår dåligt, då mår jag också kass!
Emellan att jag varit sjuksköterska så har jag gått runt i huset och pulat lite. Gjort lite skisser på hur vi ska ha det här sen när jag flyttar upp. Vi ska riva väggar och byta rum, tex sovrummet ska vi ha däruppe plus massa garderober till mina kläder :) Har hittat några sjyssta tapeter också. Det gillades väl inte så värst av mannen i huset men efter att jag blinkat lite med mina ögon så gick han med på det! har även hittat lite möbler också som vi ska köpa. Dock är det dyrt som attan men man får ta lite i taget så går det.
Hade tänkt börja pula lite med huset och sånt nu när Christoffer lämnar mig några dagar, men känner mig krasslig så jag får se om jag orkar.

Sen har Zelda börjat dumma sig inomhus igen. Går o kissar lite överallt mitt på dagen! Och hon har blöja på sig eftersom hon löper också så den blir helt nerkissad. Så hon har fått sig ett antal utskällningar och fått flytta ut i stallet några dagar. Sånt tolereras inte! Har haft inne de andra hundarna lite, och man märker verkligen hur de uppskattar att vara inomhus så det är så jäkla kul att ha dem inne! De hundarna kommer att vara hos oss till deras hjärta slutar slå!

Idag sa han så här till mig "-Utan dig är jag ingenting, ingen har någonsin fått mig att må så bra som du gör. Jag älskar dig mer än någonting här på jorden!"

Jag älskar hur han får mig att må. Jag älskar varje del av honom.Jag älskar att jag älskar honom. Och jag älskar att han älskar mig. För fy fan vad vi älskar varandra. Ni borde vara avundsjuka på oss. Den kärleken vi har till varandra..oj oj oj!

Nu ska jag hänga upp sista tvätten och sen packa till baby sen krypa ner till hans famn. Han tycker det blir bäst när jag packar tydligen.. :) Kvinnor kan!!

Köra till Nyköping imorgon och lämna Christoffer på flygplatsen. Hoppas han kommer fram till Amsterdam, han ska flyga med Ryanair nämligen....
Nä, de kommer ha det grymt där nere. Önskar jag hade kunnat åka med! Men vi ska ta en tur ner till sommaren o göra Amsterdam så att säga ;)

Mjölbagge!

Nästa sommar ska jag inte se ut som att jag rullat mig i mjöl.
Helvete.


RSS 2.0