Penny igen

Igår landade jag i Örebro. FIck sitta på ett (eller flera)tåg från kl 14.00- 22.05. Bytade tåg 5 ggr...Det var sådär faktiskt!
Men det fanns inga tåg, allt var uppbokat! Pappa gick upp kl 7 igår morse för att sittta o fixa med tåg till mig. Lilla snälla pappa! Och från det att det inte fanns några tåg alls så fanns det detta, som pappa fixat. Så det fick det bli..ville ju upp till baby!

Kom upp sent igår kväll. Christoffer hade handlat massa god mat, kräftstjärtar,räkor, rostebröd, dill, majonnäs och skagenröra...mmm mmm mmm!
Och jag hade köpt en ny jacka till honom, den han hade är det ett stort hål i under armen så stackarn frös plus att det inte är så kul att gå med en söndrig jacka, även om man tycker den är aaassnygg Christoffer ;) Inte ok alltså!
En Quicksilver jagcka som kostat 1600 och nu kostade den bara 1000 spänn, som hittat!
Jag skämmer bort honom. Men jag tycker inte det finns några gränser för hur mycket man ska köpa till dem man älskar. Han ger mig kärlek och jag ger honom grejor, bra deal ju! Fast jag ger nog han mycket kjaaarlek också...

Nyss hemkommen från stan, har kollat lite på rean. Var även ute på Marieberg..men Christoffer tyckte inte det var så nice bland alla folk så vi drog därifrån ganska fort! Hittade ett par byxor, en Enchinaguardflaska(som jag och C ska kura med nu..förkylda som attan!) och sen blev det en sväng på systemet också inför morgondagen! Champagne och två flaskor vin! Köpte med oss thaimat också, som vi nyss proppat i oss. Så nu sitter gubben på toa medans jag ska ladda ner filmer för ikväll. Vi ska ha filmrace :)

Nu kom jag på att vi måste in till stan igen för att handla lite mumma inför imorgonkväll..Fan! Men vi ska ta med två hundar upp så vi kan gå 5km spåret också. Det är nog bäst för vi handlade godis för 200spänn på Marieberg...dock ska det räcka ikväll och imorgon!...

Fred mina vänner!

Utvecklingsstörd är jag.

Idag har jag varit så dum. Jag vet inte varför, men jag har varit dum.
Varför är man dum mot den man älskar? Jo därför att man just Älskar den. Så enkelt är det.
Idag har jag varit självisk. Enabart tänkt på mig själv och hur Jag mår. Vilket jävla skitsnack. Hur mår han då?
I samma sekund som orden nådde honom så bet jag mig själv i tungan o kände hur jävla korkad jag är. Varför inte bara hålla snattran ibland Terése?
Har gått o haft en klump i magen hela dagen. Även fast han sa att allt var "ok" så kände jag inte så. Jag var inte arg el ledsen på honom längre utan på mig själv. Jag vill att allt ska bli så rätt, men oftast blir det bara så fel istället.
Funderar på om jag ska börja betee mig tvärtom, inte försöka få allting perfekt utan att bara låta det som händer hända och inte försöka styra på saker. Låta mina känslor titta fram då och då, som en liten påminnelse bara istället för att överrösa honom med dem som en jävla lavin.
Nä det är nog dags för en förändring fröken Nilsson..och det illa kvickt!

Älskar dig Christoffer.
Jo för det gör jag, även om jag är utvecklingsstörd ibland. Men det är smällar man får ta när man är tjej...

Valpögon?

Äntligen

På måndag är det avfärd till Örebro. Då får jag äääntligen träffa den som jag längtar efter hela jäkla tiden!
Ska bli så nice att bara få ligga o kramas i soffan o bara titta på varandra.
Sen på onsdag, nyårsafton, bär det av till Strängnäs. Det blir hotellövernattning med massa god mat och jacuzzibad som finns på vårat rum! Undra vad man behöver för verktyg för att montera ner jacuzzin och ta med sig den hem...? Jag menar, hotellet är obemannat på nyårsafton och lite valuta för pengarna måtte man få....

:)

Nä nu ska jag fortsätta dricka glögg och packa lite innan älsklingen ringer!

Hotellrummet, dock ska vi ha dubbelsäng....!


Badrummet

Christoffer..

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag



Älskar dig!

I fredags satt jag som på nålar hela dagen. Min älskade skulle komma ner till mig o hälsa på! Då var det mer än en vecka sedan vi sågs..längesen alltså!

Det kändes iaf som att det va andra gången vi skulle ses och det pirrade från hjässa till tår. När han ringde o sa att han kommit in i Höör så visste jag typ inte vart jag skulle ta vägen! Sprang runt som en yr hön och såg mitt eget hjärta bulta fortare än fortast.
När jag sen ser honom gå ut ur sin bil så dog jag lite inombords..Det var då jag förstod varför jag ska leva med denna människan i resten av mitt liv. Så enkelt är det.
Tyrah blev också så sjukt glad. Hoppa upp i hans famn och pussade honom något djävulskt. Det värmde inom mig faktiskt! Det kanske blir att vi tar upp Tyrah en vecka och låter Zelda bo här nere så vi kan träna henne lite sen!
 
På fredagen gjorde vi mest ingenting, mamma hade lagat mat så vi satt hemma med dem och åt. Sen körde vi till Nöjesmagasinet i Eslöv och handlade godis för 200 spänn! (Jag har fortfarande massor kvar..)

På lördagen gick vi upp i hyffsad tid. Körde ner till Skanör, där vi förhoppningsvis ska bo i framtiden! ;) Åkte ner till stranden och kastade lite pinnar med Tyrah och gav varandra lite sandiga pussar, det blåste en del!
Sen körde vi till Malmö för att hälsa på lillebror.
Han behövde lite nya kuddar till sin nya soffa så vi körde till Ikea för att fixa det!
Efter allt körandes åkandes o handlande så blev vi lite syltna o till en thai restaurang o köpte lite thaimat som vi käkade hos Christian. Men mitt var så sjuuukt starkt att jag knappt kunde äta det. Men jag sket i att halsen stod i brand och käkade en hel del faktiskt!
När vi kom hem så stod maten på bordet igen så det blev lite laxkotletter med tillbehöver. Efter maten slängde vi oss alla 4, eller 5 med Tyrah, i soffan o tryckte i oss godis och julkola som mamma gjort. Godis går fan nästan alltid ner..
Eftersom vi hade tryckt i oss ca 45 kg mat och godis var det dags för en sen promenad med hunden. Så vi gav oss ut i natten och gick runt kvarteret. Jag älskar att hålla hans hand och bara känna hur jävla lyckligt lottad jag är som har honom.
När vi kom hem slog vi på en film som vi laddat ner. Sen somnade vi tätt intill varandra...

Söndagen= hemfärd för Christoffer :( ! Men innan dess skulle vi åka till Outleten i Svedala o kolla kläder.
Så vi körde dit, hittade varsitt par byxor till oss...men efter många om o men så sket vi i dem och åkte därifrån. Vi kom till Nova där vi skulle handla lite julklappar. Fast vi hittade bara en nalle till Lovis..och precis innan vi skulle åka så kom Christoffer på att han ville ha sina byxor. Så det var bara att åka tillbaks till Svedala och köpa dem. Tur att vi åkte dit för vi hittade en jättesöt tröja till Hilmer som vi ska ge i doppresent och som jag skickade idag!
Och ja, när vi kom hem stod maten på bordet igen (en sjukt bra fördel med att bo hemma!). Det blev pepparbiff med Jensens Favoritsås och hasselbackspotatis.
Jag hade inte slagit in älsklingens julklappar så jag fick lov att låsa in honom på rummet medans jag gjorde det. Kändes jobbigt för det var ju helt mycket förlorad tid som jag kunde spenderat med honom istället  för att fiffla med det. Men så går det när man är retarderad!
Vi tog en sväng upp till Bilema för att fixa en present som han skulle ha med sig till Örebro innan han åkte.
Det var ett ledsamt farväl! Jag vet ju att vi ses om mindre än en vecka, men varje sekund från honom är hemsk! Jag känner mig halv på något sätt. Men snart blir jag hel igen...

Tiden gick fort ihelgen..men det brukar den göra när vi två är tillsammans. Jag önskar jag kunde förklara för honom hur mycket han betyder för mig, men det är svårt för innan jag skulle vara klar så hade vi båda lämnat detta jordelivet...

Idag bokade vi hotell till nyår: http://www.hotelrogge.se/page.asp?pageID=181
Jacuzzi på rummet och fetaste sängen..vi ska ha det så mysigt såååå! Ska vi stå på balkongen på tolvslaget o äta jordgubbar el kanske ligga i jacuzzin och dricka champagne? Blir nog både och! :)

Hur som helst kommer det bli perfekt. Slappa på ett hotell med den man älskar mest i hela världen. Det kan inte bli bättre!
Inget kan någonsin komma ivägen för våran kärlek till varandra. Han betyder allt. Precis allt...

Skanör, vårt blivande hem kanske?;)


Vill ha..

Jag har varit ett snällt barn i år, tomten....sneeeeella!


Jordfuckingbävning!

Idag vaknade jag 06.21 av att hela sängen skakade och mina travlor och speglar darrade värre än nånsin.
Det var en fucking jordbävning! Rusade in till mamma och pappa och skrek -Vad fan händer? Pappa svarade då lugnt; -Det är bara en liten jordbävning... Eh jaha tänkte jag. Men tänk om det blir efterskalv o hela hushelvetet rasar, sa jag. Då hade han typ somnat om.
Lyssnade sedan på radion där de sa att hela skåne,blekinge och halva Danmark drabbats av detta och det låg på 4.7 på richter skalan vilket är ganska högt för att vara Svarje.
Nä tack, jordbävningsalarm kan jag vara utan i framtiden.

Precis varit ute o gått med Tyrah i 2 tim. Är så kallt om näsan så nu sitter jag med en strumpa virad runt näsan på något mysko sätt för att värma.
Ska börja slå in lite juleklappar nu snart, order från pappa. Sen blir det nog att söka lite jävla pissjobb också. Fan vad jag itne orkar det! Men vad ska man göra.. Kanske söka som modell nånstans? Bli nästa Kate Moss? HAHAHA Ja ibland är jag fan för rolig för mitt eget bästa.

Nu: Nyponsoppa och skorpor
Sen: Väga mig........................................................


----

Klockrent sagt..


50mil bort..



Fy fan vad vi passar bra ihop! Jag ryser..

RSS 2.0