tillbaka

Back in Pennybrigde.

Kom hit vid fyra med 6 kassar med mat till min älskling. Här är alltid lika tomt i kyl o skafferi så jag körde inom ICA och handlade priovians för 15hundra kronor. Så nu är man pank igen.. :) Nä då, men jag ser hellre att han äter och mår bra. För gör inte han det så gör inte jag heller det.
För några timmar sen så fick jag reda på hur mycket han uppskattade det...och mig! ;)
Har även sytt gardiner till kök, tv rummet och sovrummet. Så jävla stolt över mig själv med tanke på att jag suttit vid en symaskin 3ggr i mitt liv.
Köpte även massa saker på Ikea. En stor byrå somjag passade på att ta med upp nu och en massa julpynt!

Imorgon bär det av till Sthlm och Skansen där vi ska möta upp Tobbe o Jenny. Det är ju julmarknad, och den på Skansen är tjockt mysig! Sen efter vi har gått på den ska vi åka hem till dem i Norrtälje och äta o dricka. Får se om jag får i mig någe alkohol, har sån förbannad huvudvärk som jag haft nu i 4 dagar! Isåfall sover vi där o så hoppas jag på att få sova ut på söndagen.. har blivit tidiga morgnar för mig nu i veckan! Snacka kanske om att köra en runda till Skärgården på söndag om vädret tillåter! Jaajaa vi märker!

Nu skriker någon från tv rummet. Boston Tea Party har visst börjat och det får vi inte missa!

Tjäääna


syjunta!

Jag är en hejjare på symaskin. Det skulle du aldrig kunna tro Camilla! Camilla är min gamla syslöjdslärare. Hon tyckte jag var värdelös. Kanske för att jag typ inte gjorde någonting själv utan tvingade de som var mobbade att sy mina uppgifter. Fast jag sydde faktiskt en kudde OCH ett par boxerkallingar till min bror.
Men iaf, idag var jag med mamma på Ikea där vi bland annat köpte lite tyger. Så idag har jag suttit vid symaskinen och sytt tyger till köket och sovrummet i Örebro. Blev så bra sååå :)
Sen hjälpte jag mamma att sy gardiner till hela huset här hemma. Är ju en naturbegåvning så att si!

Köpte även en bokhylla, massa julpynt och sängkläder. Eller jag fick det av mamma som en välkommen hem present. Min mamma är alldeles för snäll mot mig har jag kommit på.

Ögonen går i kors nu och jag knappar försiktigt på tangentbordet för att inte väcka min skatt som ligger o snusar i min säng.
Det ser deijligt ut så jag ska nog krypa ner jag också.
Ska ta på mig mina Bik Bok trosor nu och sova mig lite!

JUST JA...P-PILLERT MÅSTE JAG TA INNAN SOVA...

No babies, thank you!


migge!

Migränhelvete.
Jag har inget mer att tillägga idag.
Migränhelvete.

Fan!

Men imorgon blir det bättre för då ska jag o mamma in till stan. Bland annat till IKEA. Jo man tackar!
Ska försöka planera in en rid dag i veckan också.. det är ju så satans kallt dock. Får kanske ta med dem till ridhuset istället..? Mmmm får ge förslaget till Sabina!
Förresten Sabina är en av mina äldsta vänner. Vi lärde känna varann när vi var 5 år och blev bästisar. Delade hjärta och sånt ni vet. Hon hette egentligen Therese men bytade namn till Sabina..va fan är det liksom?! Sabina, det låter lite som en liten hora från Polen, eller en riktig fjortis med "Bitch" top och Buffalo.. nää det har jag aldrig förlåtit henne för att hon gjorde. Sabina..säg det högt liksom... Saaabiiiinnnaaa...fan va fult. Sorry om du läser detta nu..men du vet ju vad jag tycker! :)

Och På fredag är det dags...ja då smäller det! =) Önska mig lycka till...

Nu ska jag äta en avokado och dricka 2 liter vatten.

Saknar min älskling!

Jag brukar handla mina tights på barnavdelningen strl 146, för xs är för stort för mig. Bull.


Mina små älsklingar

Hittade massa bilder från i somras när mina små amerikanska kakor var här!
Pappa Marcus, Mamma Michelle och Anders o Carrie.
Jag hoppas sååå innerligt att jag kan hälsa på er snart!



   

 

 

 

 
 

Blöt dag

Idag har varit en busy dag.
Vaknade och körde till Coop o pantade flaskor, nu har vi fan nästan pant för 300 spänn i lappar.
Drog till Lillåspåret med lilla tjejen och gick spåret..fick sicksacka mellan alla vattenpölar men jag har ju mina megafrän gummistövlar så det gick så bra sååå. Dock skulle jag haft mina regnbyxor på mig...

Körde till Finrummet och skulle hitta en inflyttningspresent till min bror men det sket sig. Det är mest tjejgrejor där ju.

Nyss hemkommen och har fått tvätta buren eftersom B spydde ner hela, stackarn:(
Nu ska jag dammsuga och städa i köket till mannen kommer hem. Sen blir det överraskningsmiddag på stan till honom :)


älskad

Äkta kärlek är värd att vänta på.
Det är när man hittat den som livet börjar. Innan dess har man inte en suck om hur livet ska vara!

Tack för igår älskade. Ikväll är det min tur att visa hur mycket du betyder för mig....


Längtan..

Jag har en teori om att livets mening..eller mening och mening..det enda man gör i livet är ju att längta. Man längtar till roligt och sen är roligt över och så tänker man på nästa grej som är "roligt" och så längtar man. Och så håller man på. Stora som små saker. Det kan vara att längta till sin fikarast eller till sommaren tex. Man längtar till småsaker på vägen till de större sakerna. Sen finns det lite hinder på vägen som gör att du uppskattar det du längtar efter/till lite mer.
 
Sen dör man!

Jahapp! Det var livet liksom.
Va fan...


Väntan..


Kommer ni ihåg när man var liten och hemma hos en kompis som skulle äta? Och att man fick sitta i hans/hennes rum och vänta under tiden?

Eller hände det där bara mig? Blev osäker nu eftersom det är en så bisarr sak.
Mina föräldrar bjöd alltid mina och min brors vänner på middag om dem var hemma hos oss, medan man fick sitta o vänta hos vissa!

Jag tänker om jag själv hade en son eller en dotter som hade en kompis hemma. Tänker hur fjantigt det skulle vara att inte bjuda kompisen på middag.

Är det så där fortfarande? Informera gamla mig, tack.


masssagemassagemassage!

Nyss hemkommen från Sthlm.
Så var lägenheten städad och tömd...Hur känns detta då?
Lite bittersweet faktiskit, men det ska bli skönt att slippa sthlms stressen. Jag förstår inte hur man kan vilja bo i den staden...hjärtinfarkts VM är det som gäller där.

Har packat in alla grejor från bilen. Den va helt full. Zelda fick ligga som en kanelbulle i framsätet, kunde inte röra sig för allt skit.
Jag hade en tvättkorg bakom min nacke och varje gång jag bromsa fick jag den som ett slag i bakhuvud. Så jag känner mig lite retarderad nu.

Förresten får ju Gratulera min blivande svärmor (!?!? ;) )som fyller 49 år idag!

Tog precis ett bad, massa skum och ansiktsmask. Kanske man vaknar imorgon 5 år yngre..? Ja tack...eller nä förresten.. :) Jag ääälskar att vara 25!(på riktigt nu mamma..)

Nu blir det att krypa ner till en nybäddad säng där det väntar massage från Loveeeern..Sen blir det att sova länge imorgon.
Ska antagligen åka till Vingåker facory outlet eller blir det en liten utflykt till Grythem med hundarna. Så fall blir det att ta med varm jävla choklad. Fett med kyligt nu ju!

NU SKA JAG FÅ MASSAGE O EN PUSS OM JAG ÄR SNÄLL....
Natti.

Check!

Stiga upp ur sängen- Check!
Klä på sig-Check!
Trä på mina fina röda gummistövlar-Check!
Koppla hunden-Check!
Gå spåret-Check!
Komma hem, dyngsur-Check!
Duscha mig själv och hund-Check!
Äta en advokado och havregrynsgröt-Check!
Packa väskan-Check!
Packa in hunden i bilen-Check!
Köra till Sthlm...snart Checked!


Då ska jag åka och tömma lägenheten idag, fast vi åker från Sthlm förrän imrogon eftersom vi ska hämta två kompisar på Arlanda. Så ikväll blir det nog lite mys...
Undra om jag kommer o sakna skit Sthlm, det är ju nice att vara där över en helg. Men skulle aldrig aaaaldrig kunna bo där.
Ska åka o städa det mesta, sen kommer Crille ikväll och hjälper mig att bära lådor o sånt som inte klena jag klarar av.

Vi var på Gustavsvikbadet igår. Jävlar, han drog upp mig i de vildaste rutschikanorna ever..kalsup efter kalsup fick jag. Men kul var det. Vi kändes oss som 10 år igen! Sen simmade vi några längder. Det känns i armar o ben idag...

Det regnar ute. Va fan är det för dumheter, när jag ska köra så långt..helvete.

Nä nu måste jag bege mig in till stan o lämna lite skit till älskl.

Hörs ses o sånt.

Donera ditt organ NU!


musen

Tror ni inte att det ligger en död jävla musjävel i köket imorse! Jodda, de har kalasat på maten som anticimex lagt ut här runt omkring..så de går o dör lite var som helst.
Har även hittat musbajs i badkaret och ja lite var som helst i huset. Skulle inte bli förvånad om man vaknar på morgonen och man har en liten mus bredvid sig. Hujedamig!
Den får ligga där tills Han kommer hem, så får vi ha en liten begravning för stackarn.

Drog ut o sprang med hunden vid 9imorse också. Då var det sol men nu är himlen lika grå som musen..treeiist!

Tvätta kropp och huvud nu, sen in till stan o fika med Matilda o Gabriel. Dock får jag ta ett glas vatten så jävla pank som jag är!

Ps. Om någon av er inte vet vad ni ska göra med alla era pengar så vill jag ha denna klänningen i julklapp, ok? ds.


Höga på c-vitaminer

Nu är det väl ändå dags att gå och lägga sig? Jag va uppe tidigt imorse o sprang hur långt som helst kändes det som. Kände inte benen till slut. Har tvättat 5 maskiner tvätt också. Allt från nerkräkta filtar till jackor med hundbajs på.
Sen åkte jag in till stan för att gå Spåret på norr. Det öste ner men vill man va tight så hindrar inget en.
Har även tvättat min pärla, både inuti och utanpå..Den skiiiner o luktar jordgubb nu!

Gjorde en jävligt smarrig köttgryta till oss ikväll. Han fick sköta riset o givetvis blev det överkokt...män i köket är ingen hit! Men sen överraskade han mig med en mycket fräsch fruktsallad till efterrätt! Så nu har vi legat i soffan båda två o tryckt i oss massa c-vitaminer och känner oss riktigt fräscha.
Ska gå o byta till nytvättade sänglakan nu också, och sen tror jag John vill komma på besök.

Imorgon blir det kanske Sthlm om jag orkar..annars ska vi dit i helgen ju o ha det riiiiktigt gött!
Sen ska jag ringa lillebror som åker till Spanien imorgon med sin Lisa..sjukt nice för dem..knappt avundsjuk..
Vi har snackat lite här om att flytta utomlands, Han är mer pepp än jag men det skulle vara grymt tror jag..troooor jag iaf..eh :) .


Mamma, pappa o lillebror...tack för alla fina sms som jag får lite då o då. Det behövs! JAG ÄLSKAR ER OCH SAKNAR ER! :(


Say; MAMA!

Mamma hade köpt en present till mig...

"Denna får du för att du är mitt hjärtegryn! Bättre dotter finns inte!"




Tack världens finaste mamma! Jag förtjänar inte att ha en så bra mamma tror jag..


min dag

Sätta mig i bilen,skyffla in hunden,köra in till stan, möta upp en vän,köra till lillåspåret,koppla hunden, gå med raska steg 5km,skyffla in hunden i bilen, köra o handla,köra hem, laga middag,lägga mig i soffan, kolla tv,resa mig, gå ut, skjuta mig i munnen.


avokado

Nyss hemma från en jävligt regning o blåsig promenad. Har gått i 2½ timme. Ska ta mig ett välförtjänt bad efter jag ätit mina knäckemackor med advokado och keso. Det är sjukt att man verkligen märker skillnad på hur kroppen mår beroende på vad man äter. Har ätit Loops (typ som kalaspuffar) i några dagar, sen i förrgår så började jag köra med mina keso o avokado mackor igen. Man känner sin fräschare inombords och utanpå faktikst. Inte lika flottig. Sen att advokade gör underverk för huden är ju bara ett plus. En avokado och tonfisk sallad ikväll kanske? Blir nog schmäääktigt som Jens skulle sagt.
Jag saknar dig Jens.

La in bilder från Hallowen på datorn..mindre smickrande va

Mirja o jag                                Linnea o jag                                  Vad ska jag föreställa?!       

                               

Farsdag

Grattis på farsdag älskade pappa, farfar o morfar!



morfar

tips!

Hur får man sin man att betala denna? Alla tips tas emot...


tös el påg ?

Blir det en kille så blir det denna..



Blir det en tjej så blir det denna..



Lövkratteri

Kolla så duktig jag har varit idag!
Uppe med tuppen var jag också..hade glömt hur avkopplande det var att kratta löv. Plus att det är bra träning, så kommer väl inte kunna röra armarna imorgon, skulle varit nice o gipsa dem så de stod rakt ut sådär ni vet.
Kommer ihåg när jag o min bror var mindre, när vi hjälpte pappa o farfar att kratta löv på tomten..det var en såkallad familjefest. Och när vi var klara (visst jag o Christian lattjade mest rundor i lövhögarna..alltså busade, INGET ANNAT)så hade mamma och farmor gjort fika. Sällan som fika smakat så gott som då. Big Up för mamma o farmor alltså.



Nu bär det av till frissan, sen ska jag köra till Sthlm o fixa lägenheten.. inte så kul.
Haj.


kisselikiss

Har precis tömt min blåsa...guuuud det finns nog ingen bättre känsla än när man är riktigt riktigt kissnödig och får tömma.
Ibland när jag känner att jag är kissig så brukar jag hålla mig lite längre Enbart för plåga mig själv lite och för att det är så gutt och trycka ut det när man satt sig på toan.
Jag kan tom sitta på toan en liten stund och hålla tillbaka, då fnissar jag lite för mig själv och tycker att jag är lite småelak mot min blåsa.
Jag har min egen lilla fest på toan så att säga.

Dock är det inte lika stort partaj när jag har mens....

Godnatt.


Hallowen i Täby

Vi komma, vi komma från Pepparkakeland... Senare på kvällen åt jag upp honom dock.

RSS 2.0